Feran S.A. Especialistas en distribución desde 1957

Embotits

  • Ref. ZZZ-0256507
  • ISBN: 9788410256507
  • Editorial: Rosa Dels Vents
  • Autor: Sanglas, David
  • Colección: Els Fogons
  • Fecha de edición: 2025
  • Fecha de lanzamiento: 14/05/2025
  • Número de páginas: 16
  • Dimensiones: 23x23x0,3 cm
  • Encuadernación: tapa dura

Tots els secrets per triar, cuinar i fer lluir un bon embotit.

Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d?usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet.

A través de receptes pràctiques, aprendrem com preparar a casa i des de zero els nostres embotits preferits, com conservar-los millor i com integrar-los en plats on llueixin de manera original: des d?uns bunyols amb botifarra negra i garoines fins a un fals risotto de llonganissa de Vic amb ceps o els icònics macarrons a la carbonara de l?aclamat restaurant Disfrutar.

Un compendi de receptes d?ara i abans per gaudir dels productes més emblemàtics de la nostra terra.

Dirección general del libro, del Cómic y de la lectura, Ministerio de Cultura